Kaos-onsdag och film-torsdag

weheartit
 
Då ska jag väl börja med onsdagen - en utav de konstigaste dagarna i mitt liv. 
Det började redan på mitten av dagen, med info om valet av kurser inför tvåan och trean (i stället för mentorsfika!).
Sen var det spanska, och den lektionen kändes förvånansvärt kort och det märktes verkligen inte att den var nästan tre timmar... Och i slutet av den lektionen fick jag ett sms som var skrämmande och underbart och exalterande på samma gång. Men mer om det senare, för det ska ni få veta mer om snart!
Sen åkte jag hem med tåget, och som om dagen inte kunde bli konstigare tror jag att jag såg Per Andersson (han som var Stellas pappa i julkalendern) på Sabis, som är en matbutik där jag bor. (Den är jätteliten)
På teatern hade vi lång träning, så jag var där länge, och blev väldigt trött. Så sista timmen var vi väldigt fnittriga och så, så det var väldigt kul!
 
weheartit
 
Men nu, nu ska ni få höra lite om smset! Det var så att jag fick ett sms från våran schemaläggare på skolan. Jag sökte ju bildprogrammet på Jarlaplan i första hand, men sen kom jag ju inte in. Och så innan jul trodde jag att jag kanske skulle kunna börja, men det blev inte av (tekniska fel från skolans sida). Men så i onsdags eftermiddag fick jag ett sms från shemaläggaren på min skola, och där skrev han "Du har ett mail om byte till bildprogrammet i din mailbox, läs och svara pronto". Så jag kollade min mail, och resten av dagen var bara jätteknäpp. 
Och idag (torsdag) så kollade vi upp det sista med schemat och språk och så, så nu går jag faktiskt på bildprogrammet!!! Jag har min "första" bildlektion imorgon (fredag), och går kvar på min gamla bildkurs för att komma ikapp de som redan går bild, och efter sportlovet har jag samma schema som dem. 
 
weheartit
 
Idag kollade jag som sagt det sista med schemat, och sedan så mötte jag upp men Ellen, min lillasyrra, och vi kollade på lite saker i Gallerian, och sen så mötte vi upp vår kusin Joel. Vi fikade på vetekatten, och sedan såg vi på The Secret Life of Walter Mitty. Det var en jättebra film, och även om jag var lite skeptisk till en början, och jag älskade hela bildspråket i den. Jag är jättenöjd med vårat val av film. 
 
En väldigt lång uppdatering av mitt liv just nu, men jag ville bara säga det. 
Ha det bäst, för det är ni värda! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0