Packardag :/

Ingen cirkus idag, nää..
Jag har inget att göra där ändå, eftersom det är sista gången innan uppvisningen, och jag åker ju till Indien, så jag kommer inte vara med då, och alla andra kommer vara det, så jag sitter på en matta och gör inget alls..
Så idag har jag gjort massa annat ^^
Först på morgonen åt jag såklart frukost, men sen gick jag ner till tvättstugan och höll på där nere i säkert en timme, och sen gick jag upp, och hjälpte Ellen sy lite saker till sitt gosedjur. Det var en trevlig sysselsättning.

Sen bakade vi lussekatter, och jag knådade bara degen, typ.. x3
Efter det så var vi i tvättstugan igen, och sedan fikade vi.

Sedan dess har jag vart på datan..

Smakprov på hästbilderna:
-
Riktigt bra va?

Hejrå <3
-

Pulkadag :)

Idag gick jag upp jättetidigt, för jag kunde verkligen inte somna om, så jag la mig i soffan och läste min bok. "Små Blå Män" av Terry Pratchett.
-
Den verkade inte bra, men den är jättespännande!

Sen åkte jag till Bella vid tolv-tiden, och vi och Casimir åkte pulka i backen vid Bellas hus. Sen gick vi in och åt lunch, och såg på Bones. Sen kom Agnes, och vi gick ut för att åka pulka igen :) Sen var alla snöiga, så vi gick in igen, och drack O'boy :P

Så nu sitter jag här och skriver, och ska kolla på Så mycket bättre, och idag ska de sjunga Petras (Septembers) låter, vilket jag har sett fram emot hela tiden :)

-

Bildbomb: Joels 19-årskalas


Här kommer bilderna från Joels kalas..
-
Lite cool bild från när vi åkte dit :)

-
Väldigt gul bil x3

-
Det var inte jag som drack detta, men det var roligt att fotta :)

-
Min lillasyrra Ellen

-
Man börjar ju undra hur min släkt beter sig egentligen xP

-
Ellen, Mats, Emma och Anders rygg

-
Ellen, igen... Riktigt många bilder med henne...

-
Mats

-
Joel börjar öppna sina presenter :)


Emma hjälper sin bror med tröjan han fick av henne och Mats.

-
Mamma, Ellen och Joel

Det var alla bilder från Joels kalas, nästa bildbomb är antagligen från Malda och Emrick, hästarna där :)

-


Sorry ;)

Sorry för det förra inlägget, internet dampade lite, och det gick inte att fixa, så det blev värsta korta :|

Ska se om jag kan komma ikapp nu :)

I lödags var jag på Harry Potter 7:1, och den ÄGDE :) <3 <3 Och filmen blir bättre när man går med sina vänner <3
Sen kom Kristoffer och Sandra på middag, och vi fick nån kycklingrätt. Och chokladmousse till efterrätt.. Vi kollade på James Bond - Casino Royal och början på Rädda Willy. (Inte snickaren)

Söndag= cirkus, och jag hade inte ont i huvudet, men jag gjorde ändå inte så mkt..

Måndag var det ridning, min näst sista för den här treminen, och jag hade Especial, och det var roligtroligt (för er som fattar x3)

Inget spec, Andrea följde med till stallet på tisdagen, och vi hade ganska kul med Sofia..

Idag är det klippning som gäller... Måste dra, så ses <3

Mathilda

Hej, igen :)

Ojoj, det var läääänge sedan jag var inne :) Har haft annat för mig, men nu ska vi se här, om jag kan komma ihåg vad jag har gjort för något..

Sjuk igen :/

Jag har lyckats igen :| Jag har dragit på mig något och missade simmningen på skolan igår..
Hade en sån himla huvudvärk så jag gick hem efter lunch.. Höll seriöst på att svimma.. Sen när jag kom hem gick jag o la mig, och sov till 15, ungefär... Sen dess har jag bara slappat, och jag slappade hela kvällen.
Idag har inte vart så speciellt, jag kollade på teve, fixade lite med mina naglar och vart på datan ^^

Hinner inte skriva mer, mest för att det inte har hänt något som var intressant idag...
Mathilda

Tips och Trix - del 1: Flott hår? Nej, tack!

Japp, Tips och Trix del 1 kommer att handla om hur man kan göra för att slipa tvätta håret varenda dag om man har flott hår.

-

Vill du ha fint hår, som inte blir fett efter bara någon dag?
Mitt tips är att ta shampoo två gånger, altså;
1. Skölj håret
2. Ta lagom mycket shampoo, och gnugga in det ordentligt, och jag menar verkligen ordentligt, inte bara lite på, för det kommer inte att hjälpa.
3. Skölj ur håret.
4. Ta shampoo igen, men inte lika mycket den här gången, och gnugga lika mycket som första gången.
5. Skölj ur, och om det behövs balsam, annars kan man om man har kort hår (som jag har) skippa det, men det kan bli statiskt, så blir det hår det, ta lite balsam, och låt det sitta i ganska länge. Skölj sedan ut noga.

Det var allt för idag, kommentera gjärna om du har frågor eller synpunkter, eller har du kanske något problem som du vill att jag ska ta upp?
                                                           -

Grattis på fars dag ^^

Japp, grattis alla pappor, för idag är det fars dag :) Jag vill passa på att hälsa till mig egen pappa :) Och till er som läser detta, kom ihåg att gratta era pappor idag.

Ska på cirkus idag, men hinner skriva lite innan iaf. Skulle ha gått på bio med pappa och Ellen, men vi får se hur det blir. Kanske blir det Sammys äventyr med Agnes ist? Får se vad Agnes vill :)

Annars inget nytt. Ska gå på Harry Potter 7 del 1 nästa lördag, och det är ganska bra för att vara mig :)

Jaja, ska ta o gå nu, skriver kanske mera ikväll/eftermiddag :)
 
                                            -

Inget speciellt.

Well, idag har det inte vart så mycket, förutom att min klass har vart på stadsbiblioteket...
Eftersom Andreas pappa jobbar där guidade han oss där. Och jag har ett lånekort där! Men boklånesaken fick typ damp när jag skulle låna en bok, och typ sa "Den här boken får inte lånas ut, var vänlig kontakta personal" och jag vågade inte säga något :| Värsta dampsaken, och sen skulle vi hem, så hann inte kolla efter en ny bok. Ska kolla på biblioteket vid skolan, om de har den :) *Hoppas, Hoppas*
Annars var det inget speciellt, men jag håller på med en ny header :)
Hoppas på att kunna lägga upp den snart, och att kunna koda lite, så ni får ursäkta om det ser lite knäppt här :)

-
Det är jag, när jag var mindre :) Den kommer att vara på den nya headern :)

Mathilda

Jompa forever <3

Ush! Det snöar! Eller inte direkt snö, utan mer slask..
Har vart i stallet hos Jompis, och jag höll på att frysa ihjäl på väg hem från idrotten. Vi fick prova på boxning, eftersom en i klassen går på det :) Ganska kul, men nu har jag ont i knogarna :/
Håller på med en ny header, kan ni gissa vilken färg den är i? Den som har rätt får en länkning här ^^ (Om ni inte redan har en :D)

Såg nu att det blev ett kortis inlägg, och lägger till en liten bild. ^^

-
Det är min pappa som har fottat, eftersom det är jag som kör, men jag tror att det är ok för honom :)

Sees :)
                                                              -

Sad

Jupp, idag är jag lessen, som rubriken säger. Har nyss fått reda på att Eleanor, min svenska + spanskalärare har sagt upp sig, så vi kommer inte ha henne som lärare efter julen :'( Kommer aldrig vänja mig vid en ny lärare, och jag tycker synd om niorna, eftersom deras sista termin blir med en ny lärare i svenska + B-språk :|

Men nog med min sorg (och hela skolans), efter en förfrågan av en läsare ska jag berätta vad vi gjorde i Wales :)
Första dan var resedag, och andra dagen åkte vi iväg till resturangen där Penny (Bellas faster) jobbade, och sedan hem till henne :) Först så lämmnade vi bara våra saker och bytte om till bättre kläder att ha ute, sedan skulle vi ta in fåren från hagen, och sedan dela upp dem i de som skulle säljas och de som inte skulle :) Så Bellas och min uppgift var att få fåren in i uppdelnings-saken, eller vad den kallas :) Det var roligt, men mindre kul när geggan (som jag inte ens tänker nämna vad det var i) skvätte upp i ansiktet på en :/ Men iaf, sen kollade vi på film...
På kvällen gick vi på bonfire night och såg massa fyrverkerier (Bilder kommer sedan ^^) och sen åt vi en hamburgare..
På fredagen gjorde vi inget speciellt, vi kollade mest på Bones och Ice Age 2, osv.. Sen åkte vi tillbaka till Trudy och Mark (Bellas farmor och farbror), och gosade med Seb (Hund).
Och sen på lördagen åkte vi till Hereford och shoppade på primark, och sedan gick vi på en jättegod resturang och på Starbucks. Och jag köpte mitt halsband (bild i förra inlägget).
Sen åkte vi till begen och klättrade lite (bilder kommer ^^)
På söndagen åkte vi hem och jag fottade yellow submarine (bild kommer :))

Idag är det invigning av nya ridvästen, och jag hinner inte skriva mer , ses :))

Mathilda

Hemma igen :)

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, har vart med Bella till Wales, och hade planerat att hinna skriva på morgonen innan vi åkte, men det hann jag inte :/
Så iaf, nu kommer massa bilder från Wales, dels fyverkerier, och lite från när vi var och klättrade :)
Have fun :)

-
Mitt fina halsband som jag köpte för 8 pund :) (För er som inte vet är det tecknet av fisk, stjärntecknet) och den är gjord av en penny :)

Mer bilder på G :)
                                               -

Legenden om ugglornas rike + fotografiska

Shasha!

Idag var jag som sagt med min moster på fotografiska, vilket var en stor inspriationskälla till mig som är en fotogalning, och sen käkade vi på götgatan, på en resturang som jag tror hater något i stil med Fenix, typ. :) Sen åkte vi tunnelbanan till bion och tog en kopp te (jag) och en kaffe (Cissi), innan bion.
-

Legenden om ugglornas rike (3D): Betyg: 4/5
Handling: (från sf.se) Soren är en ung uggla som är trollbunden av sin fars berättelser om Ga’Hooles väktare, ett gäng av bevingade mytiska krigare som har utkämpat i ett stort slag för att rädda all ugglor från de grymma Pure Ones.
Medan Soren drömmer om att en dag få ansluta sig till sina hjältar, hånskrattar hans äldre bror Kludd åt hans längtan och flyger för att stjäla deras fars uppmärksamhet från sin lillebror. Men Kludds avundsjuka har fruktansvärda följder – båda bröderna ramlar ned från sitt hem i trädtopparna, rakt i händerna på Pure Ones. Nu är det upp till Soren, med hjälp av andra unga modiga ugglor, att försöka fly. Tillsammans svävar de över öppna havoch genomtjock dimma för att försöka hitta the Great Tree, hem till de legendariska Guardians of Ga’hoole. Sorens enda hopp är att vinna över Pure Ones och rädda uggleriket.
Vad jag tyckte: Jättefin historia, dock ganska förutsägbart, och en bra familjefilm, även om det går lite fort ibland (eftersom det är i 3D).
Rekomenderas starkt till alla.

Sen drog vi hemmåt, och jag och pappa handlade en ny ridväst till mig :)
-

Ska upp o titta på biggest looser nu :) så vi ses, I guess :)
                                                          -

RSS 2.0