Landet, uppdatering #2


"mitt" skrivbord när vi är här ute på landet. Just nu proppfyllt med många saker: böcker, (dator), filmer, pennor, ritblock, anteckningsböcker, mm. 

Igår var det så himla vacker solnedgång, och idag är det bara dimma... 
 
Idag har det regnat till och från, och vi var hos min farmor och farfar på lunch tillsammans med en annan familj. Nu är det dimma, och lite kyligt, så jag ska dra på mig mina sockor, dricka en kopp te och läsa min bok en stund. 

Kärlekste

Kärlekste - med fina små strösselhjärtan i
 
Vi är på landet nu, och kommer att vara här ett tag! Men jag kan internetdela med hjälp av min telefon, så jag är nöjd och glad, och förhoppningsvis kommer ni att vara det också!
Idag har jag mest solat, badat också (18 grader!), och typ läst/lyssnat på radio.. 
 
Hoppas att ni har det bra var ni än befinner er! (och ni som känner mig (dvs har mitt nummer) får gjärna höra av er om att komma upp hit, när ni vill!)

Två klänningar och ett par skor


Rutig klänning med hängslen + blå/vit mönstrad klänning - Myrornas || Skor - Beyond Retro/Dr. Martens
 
Spenderade denna torsdag inne i stan med min mamma, och det var så himla mysigt, även om det var grymt varmt... Vi gick på Myrornas, åt lunch på Fåfängan (så hima fint är det där!!), och gick på Beyond Retro. 
Hade med mig den analoga kameran, så de bilderna får ni se när den här rullen är framkallad (men har 28 bilder kvar, haha).

Boktips / juni del 1

Nu när vi har sagt hejdå till Katrineholmarna som var här på kort-visit, och vi åkte segway och sånt så tänkte jag tipsa om två böcker som jag läste innan protus, och sen så ska ni få höra lite om de två jag läste under protus senare. 


"To begin with, you cannot possibly pick your friends, or else I never would have end up with Tiny Cooper."
- John Green & David Levithan, Will Grayson, Will Grayson

One cold night, in a most unlikely corner of Chicago, two teens - both named Will Grayson - are about to cross paths. As their worlds collide and intertwine, the Will Graysons find their lives going in new and unexpected directions, building toward romantic turns-of-heart and the epic production of history’s most fabulous high school musical.
 
Typ en utav de roligaste böckerna jag läst på länge! Min favoritperson är självklar Tiny, för vad han än gör gör han det alltid med sådan känsla, och sådan humor, att det alltid blir roligt, även när han kräks på toaletten av nervositet. John Green är min favoritförfattare, och tillsammans med David Levithan har han skapat en av mina favoritböcker. Will Grayson, Will Grayson är så udda, och så komisk, men samtidigt med en tung baktanke, om hur det är att växa upp, som tonåring, och som homosexuell (TINY!!!).
 

"I stop talking because I see in the outer reaches of the headlights the thing that will shortly kill me."
-John Green, Paper Towns
 
Quentin Jacobsen has spent a lifetime loving the magnificently adventurous Margo Roth Spiegelman from afar. So when she cracks open a window and climbs back into his life - dressed like a ninja and summoning him for an ingenious campaign of revenge - he follows.
After their all-nighter ends and a new day breaks, Q arrives at school to discover that Margo, always an enigma, has now become a mystery. But Q soon learns that there are clues - and they're for him. Urged down a disconnected path, the closer Q gets, the less Q sees the girl he thought he knew.
 
Paper Towns är en bok som behöver sträckläsas. Den är spännande, och man tror hela tiden att man ska få samma onda bråda död som i t.ex var är alaska? eller TFiOS och man blir lika lättad varje gång man inte hittar Margo död.
John Green är som sagt min favoritförfattare, och jag blir liksom bara mer och mer imponerad. Han har en lätthet med språket som får en att tro att det faktiskt inte är en medelålders man som har skrivit de här böckerna, utan det är faktiskt Q som har suttit och skrivit ner sin historia. 
Språket i hans böcker är inte på någon nivå svårläst, och det är lätt att förstå varför de har blivit en sådan succé. De är det här hemma också. 

Protus

tretton dagar i princip borta från omvärden
42 olästa inlägg på bloglovin'
en dagbok full med texter rikare
en godispåse fylld med små fina lappar ligger nu i mitt rum
de senaste två dygnen har jag sovit ca 12 timmar 
 
Små rester som påminner om att jag faktiskt sa hejdå till 31 personer jag inte träffat för två veckor sedan, och ändå gjorde det så ont i hjärtat när vi stod på strömkajen och kramades i oändlighet. 
 
--
 
Idag har jag promenerat, åkt in till stan och köpt en blomsterkrans (blev helt besatt av dem under Protus), en anteckningsbok och en vanlig bok. 
Nu vill jag sova, och klockan är bara 18. Hur ska det här sluta?

boat behind

Green Tea Cherry Blossom Eau de Toilette - Elizabeth Arden || Hemp Hand Protector - The Body Shop || Doll Eyes Mascara - Lancôme || T-shirt - Monki
 
Sorry för alla (0) inlägg under de senaste dagarna. Har nämligen tillbringat min tid påväg till, i och från Helsingfors. 
Men jag har haft det jättebra, och det som är på bilden ovanför är det som jag handlade på och av båten dit/hem. 
 
Kommer att lägga upp bilder senare (imorgon), och göra lite tidsinställda, eller i alla fall hoppas jag att jag hinner, jag måste nämligen packa inför ett läger jag ska på, och eftersom jag ska vara borta i 12 hela dagar är det ganska mycket som ska med... 

RSS 2.0