Rabarberpaj


Jag bakade en jättegod rabarberpaj häromdagen! Här är receptet: Börja med att skiva 500 gram (ca 5 stjälkar, medelstora) rabarber. Lägg ut i en ungssäker form. 

Blanda rabarbern med ½ msk potatismjöl, 1 tsk kanel och 4 msk socker

Sedan ska du ha 125 g smör

Som du blandar tillsammans med 1 ½ dl havregryn (eller 2 dl), 1 ½ dl vetemjöl och ½ dl socker i en separat bunke. 

Sedan kleggar du på det på rabarber-blandningen och gräddar på 225 grader i 20 minuter

Blir supergott med glass till. 
 
Jag drar till landet över helgen, så här kommer det vara tomt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0