Tjugo frågor

 
 
1. Hur gammal är du?
16 år!
  
2. Hur gammal känner du dig?
För det mesta känner jag mig väl som 16, men jag menar, ibland känner jag mig så gammal, typ om man har ont, då blir jag som en gammal klagande gumma... Men ibland känner jag mig också så otroligt liten. 
 
3. Vad har du gjort i dag?
Frukost, kortspel, läsning, flyttande av alla mina saker till ett annat rum, lunch, visade min mammas farbror hur han ska använda sin nya iPad, luskammning/hårtvätt, mellisgörande, bloggande. Typ en kort summering av min dag idag. Ska snart ställa undan efter mitt mellis, äta middag med familjen, och sedan ska vi spela kort hos mammas farbror Björn, och typ äta godis och sånt...
 
4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jag tycker att sommaren är alldeles för varm för att vara behaglig, och vintern är för kall. Så mina favoriter är vår och höst, för då är det lagom temperatur. På våren så slår alla knoppar och sånt ut, och man börjar känna sig gladare, för det blir ljusare och ljusare hela tiden. Och på hösten drar man på sig en extra kofta och dricker te, kollar på film och massa sånt mys, och det tycker jag också om.. Så våren och hösten är de bästa!
 
 
5. Är du besatt av någonting?
Typ internet och böcker. (min telefon med andra ord...) 
 
6. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
Jag är typ avundsjuk på allt och alla, hela tiden...
Jag typ planerar saker helahela tiden. Typ allt måste planeras...
Om någonting överraskar mig, typ att jag inte får skjuts någonstans frast det var planerat så, blir jag jättestressad och typ mår dåligt.
 
7. Hur vill du tillbringa din pension?
Frisk, och glad, med massa barnbarn och sånt. Och med folk jag älskar.
 
8. Har du någon gång brutit ett ben?
Nope!
 
 
9. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag har det ganska bra här ute på Singö just nu, för några kompisar kommer hit imorgon, och det skulle ju vara dumt om jag inte var här då. Plus att det regnar lite mysigt, och jag har en kopp varm choklad, så jag är rätt så nöjd ändå...
 
10. Vad är du på för humör just nu?
Myshumör! Nä, men jag vet inte. Jag vill kramas med mina Protusisar, men jag måste typ vänta till september innan vi träffas alla igen.. Men några får jag se redan imorgon! 
 
11. Vilket är ditt favoritgodis?
Choklad? Det tycker jag mycket om. Speciellt med mint- eller havssalts-smak. 
 
12. Vilken är din favoritaffär?
Urban Outfitters, Monki, Beyond Retro och Stockholmsstadsmission. På ett ungefär. Det är typ där jag handlar. 
 
 
 
13. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Om jag bestämmer mig kan jag gå upp jättetidigt, men jag är häldre upp sent än går upp tidigt.. Men jag tycker mest om att bara sova. Varför inte umgås på dagen liksom?
 
14. Har du blivit sydd någon gång?
Nej, men jag borde nog ha blivit det en gång, när jag trillade på våran kaninbur här ute på landet, och rev upp flera jättesår på min rumpa, så det är ganska nasty ärr där nu...
 
15. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
Få se här nu... Sex och ett halvt. Då skulle jag börja skolan precis, och hade "mitt" kompisgäng, som skulle börja på samma skola som jag.. Det var jättespännande, även om jag tänkte att jag inte behövde skolan, jag kunde ju redan räkna lite plus och skriva mitt namn, vad skulle jag med skolan till då liksom? 
Tänk hur det blev sen va?
 
16. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Jisses... Jag vet inte.. Jag vet inte, det har inte hänt så mycket härute... 
 
 
 
17. Är du blyg?
Ja, det kan man nog säga. Men när jag lärt känna någon är jag inte så blyg längre.. 
 
18. Vad heter du i andra namn?
Johanna (en släktig tror jag), Laurentia (en feminim formav Laurentius, vars kortform Lars är min pappas namn) och Peterson (pappas efternamn).
 
19. Vill du gifta dig?
Ja, det vill jag nog. Men inte på några år. 
 
20. Har du, eller har haft, något smeknamn?
Mina kompisar och min familj brukar kalla mig Mattis. Så det är väl ett smeknamn. Men innan det har jag kallats Tilda, och innan det (när jag var bäbis) Tussen. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0