Kalles fisk och lite disk
(det rimmade xD)
Tänkte lägga upp en recept som jag älskar, och jag hoppas att ni kommer att älska också :) Nämligen; *trumvirvel*
Kalles Fisk 4 port
500 g fiskfilé, tex torsk (det brukar vi ha)
2 dl crème fraiche
1 dl mjölk
½ fiskbuljong
4 msk -kalles- kaviar (från tub)
till severing (mängden kan varieras)
2 hårdkokta ägg
1 dl finstrimlad purjolök eller gräslök
Koka äggen och skär fisken i bitar.
Vispa ihop crème fraiche, mjölk, fiskbuljong och kaviar i en låg, vid panna. Låt det koka och lägg i fisken. Låt allt sjuda i 4-5 minuter.
Skala och hacka äggen. Strimla purjolöken.
Om man vill kan man strö över äggen och purjolöken, eller låta det ligga i skålar på sidan om ;D
Har tyvär inga bilder på detta, men det blir iaf en vit, halvtjock sås :)
Ser att ni har blivit dåliga på att kommentera ;D
Tänkte lägga upp en recept som jag älskar, och jag hoppas att ni kommer att älska också :) Nämligen; *trumvirvel*
Kalles Fisk 4 port
500 g fiskfilé, tex torsk (det brukar vi ha)
2 dl crème fraiche
1 dl mjölk
½ fiskbuljong
4 msk -kalles- kaviar (från tub)
till severing (mängden kan varieras)
2 hårdkokta ägg
1 dl finstrimlad purjolök eller gräslök
Koka äggen och skär fisken i bitar.
Vispa ihop crème fraiche, mjölk, fiskbuljong och kaviar i en låg, vid panna. Låt det koka och lägg i fisken. Låt allt sjuda i 4-5 minuter.
Skala och hacka äggen. Strimla purjolöken.
Om man vill kan man strö över äggen och purjolöken, eller låta det ligga i skålar på sidan om ;D
Har tyvär inga bilder på detta, men det blir iaf en vit, halvtjock sås :)
Ser att ni har blivit dåliga på att kommentera ;D
Kommentarer
Trackback