Up all night


Bildkällor: 1. 2. 3. 4. via weheartit
 
En lista som från början var till min kompis Livia när hon skulle vara uppe en hel natt ensam för att göra ett EEG test på morgonen efter.
Jag har bara dygnat en gång, på teaterlägret förra året, och man tror att det ska vara kul och inte alls jobbigt.
Det är jobbigt. 
Visst, fram till ett är det helt ok, men efter det, fram tills åtta är det det jobbigaste jag har vart med om. Särskillt vid sju typ, för då när man blinkar gör det ont i kroppen. Altså hela kroppen. 
 
  • Baka något gott, typ chokladbollar eller kakor / laga mat om man blir hungrig, för det blir man. 
 
  • Kolla på film. Inte skräckfilm, för då kommer du sitta vid tv:n och inte kunna röra dig på hela natten. Gjärna något som är roligt, typ en komedi eller något romantiskt. Eller action om du föredrar det. Själv rekomenderar jag (500) days of Summer som är jättebra. 
 
  • Pyssla, vik tranor [info här], sätt in bilder i ett album, skriv små berättelser, eller dagbok, rita, måla, testa dom där färgerna du fick i julklapp för fem år sedan men andrig har använt. 
 
  • Drick te / eller kaffe om du föredrar det. Eller varm choklad. Eller juice. Eller bara vatten. Drick i alla fall något. Varför inte blanda juicer? Gå loss i köket och pröva en ny smoothie!
 
  • Skaffa tumblr, flickr, eller något annat kul, som inte kräver så mycket underhållning än att man går in då och då. Eller kolla in rookie, där det finns DIY, musiktips, bara fina bilder och massa annat kul. 
 
  • Läs en bok som du tycker om, eller en som du inte har haft tid att läsa annars. Och läs inte i sängen, utan sätt sig i soffan, med kläderna på, så att du inte somnar. Du vill absolut inte bädda ner dig som när du är sjuk. 
 
  • Och, om du verkligen inte kommer på något annat, ta tag i lite plugg som du har att göra. Kanske nästa prov, eller en inlämmningsuppgift?
 
Hoppas att det går bra för er om ni prövar på det här någon gång!
Det är devinitivt mycket roligare att dygna tillsammans, så var gjärna flera stycken. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0